Barátom, Jézus - BIK Könyvkiadó
BIK Könyvkiadó
KosárKosár: üres

Kosara jelenleg üres

Refor- máció 500

Gyermek és ifjúsági irodalom Gyermekkönyvek Barátom, Jézus

 Barátom, Jézus

Eredeti ár: 3 990 Ft12% Ár: 3 500 Ft

Kosárba
Betty Lukens

Barátom, Jézus

Legkedvesebb történeteim az Újszövetségből

  • Kiadó: Élj Inkább Alapítvány
  • Kiadás éve: 2018
  • Kötés: kemény fedeles
  • Oldalszám: 214

Egy különlegesen kedves, személyes hangvételű könyv Jézus életéről, szeretetéről és tanításairól - nem csak gyerekeknek. Olvasásakor ismét életre kelnek a történetek, s magunk is átélői leszünk, az evangélium által lejegyzett, kétezer éve történt eseményeknek.
A közel száz újszövetségi történetet feldolgozó kötet felvillantja Jézus jellemét: önzetlenségét, szeretetét, amely erőt ad a csüggedőknek, vígaszt és reményt az elesetteknek, hitet és bizalmat a hitetleneknek, igaz barátot a mellőzötteknek.

Jézus közelében lehetünk, amikor a betlehemi istállóban megszületik, amikor gyermekkorában társai elutasítják, mert nem vesz részt csínytevéseikben. Vele lehetünk, amikor csodákat tesz, tanít és gyógyít sokakat, amikor bántalmazzák vagy magány és félelem gyötri. A történeteken keresztül megismerhetjük Őt mint barátunkat, aki mindig velünk van.
„Az evangélium jó hír, jó újság… énekel, beszél tőle az ember, és jókedvű lesz. Krisztus nem követel, nem hajt, nem fenyeget, hanem barátságosan hívogat. Az evangélium nem törvénykönyv, hanem prédikáció Krisztus jótetteiről, aki… nem is adott más parancsot, mint a szeretetet.” (Luther Márton)

Akció a készlet erejéig:
Ha a kiadvány első részével együtt vásárolja meg, akkor a Legkedvesebb bibliai történeteim Ó-, és Újszövetségi része együtt 5000 Ft.
Az első rész itt található: Legkedvesebb bibliai történeteim az Ószövetségből
Megrendeléskor a két könyv teljes ára fog megjelenni. A kedvezményt (összesen 1290 Ft) a számla kiállításakor fogjuk érvényesíteni.

BIK Könyvkiadó