Barátom, Jézus - BIK Könyvkiadó
BIK Könyvkiadó
KosárKosár: üres

Kosara jelenleg üres

Refor- máció 500

Gyermek és ifjúsági irodalom Gyermekkönyvek Barátom, Jézus

Barátom, Jézus

Eredeti ár: 3 990 Ft25% Ár: 3 000 Ft

Kosárba
Betty Lukens

Barátom, Jézus

Legkedvesebb történeteim az Újszövetségből

  • Kiadó: Élj Inkább Alapítvány
  • Kiadás éve: 2018
  • Kötés: kemény fedeles
  • Oldalszám: 214

Egy különlegesen kedves, személyes hangvételű könyv Jézus életéről, szeretetéről és tanításairól - nem csak gyerekeknek. Olvasásakor ismét életre kelnek a történetek, s magunk is átélői leszünk, az evangélium által lejegyzett, kétezer éve történt eseményeknek.
A közel száz újszövetségi történetet feldolgozó kötet felvillantja Jézus jellemét: önzetlenségét, szeretetét, amely erőt ad a csüggedőknek, vígaszt és reményt az elesetteknek, hitet és bizalmat a hitetleneknek, igaz barátot a mellőzötteknek.

Jézus közelében lehetünk, amikor a betlehemi istállóban megszületik, amikor gyermekkorában társai elutasítják, mert nem vesz részt csínytevéseikben. Vele lehetünk, amikor csodákat tesz, tanít és gyógyít sokakat, amikor bántalmazzák vagy magány és félelem gyötri. A történeteken keresztül megismerhetjük Őt mint barátunkat, aki mindig velünk van.
„Az evangélium jó hír, jó újság… énekel, beszél tőle az ember, és jókedvű lesz. Krisztus nem követel, nem hajt, nem fenyeget, hanem barátságosan hívogat. Az evangélium nem törvénykönyv, hanem prédikáció Krisztus jótetteiről, aki… nem is adott más parancsot, mint a szeretetet.” (Luther Márton)

A kiadvány első kötete:

Legkedvesebb bibliai történeteim az Ószövetségből

BIK Könyvkiadó