Jöjjetek énhozzám mindnyájan - BIK Könyvkiadó
BIK Könyvkiadó
KosárKosár: üres

Kosara jelenleg üres

Refor- máció 500

Bibliai útravaló Bibliai gondolatok minden napra Jöjjetek énhozzám mindnyájan

Jöjjetek énhozzám mindnyájan

Eredeti ár: 2 500 Ft20% Ár: 2 000 Ft

Kosárba
Egerváriné Árvai Márta (szerk.)

Jöjjetek énhozzám mindnyájan

Bibliai gondolatok minden napra

  • Kiadó: BIK Könyvkiadó
  • Kiadás éve: 2013

Az év minden napjára olvasnivalót tartalmazó könyvben olyan igéket és idézeteket találunk, amelyek Jézus Krisztus megváltó művét ismertetik meg velünk, s közben közelebb visznek bennünket az Üdvözítőnkhöz. Nagy szükségünk van arra, hogy gondolataink a Megváltó szereteténél időzzenek, mert csak Krisztus megismerése és befogadása által válhatunk igaz lelkű, tiszta jellemű keresztényekké.

A következő idézetek rámutatnak ennek fontosságára:

"Jézus Krisztus áldozata, amelyet az emberiség megmentéséért hozott meg, az a hatalmas igazság, amely minden más bibliai igazság alapja. Ahhoz, hogy helyesen értelmezzük és értékeljük a Biblia szavait, Isten Igéjében mindent - Mózes első könyvétől Jelenések könyvééig - a golgotai keresztről sugárzó fényben, Megváltónk csodálatos áldozatával összefüggésben kell tanulmányoznunk. Ha figyelmünk Jézus Krisztus áldozatára irányul, növekedni fogunk a kegyelemben és az ismeretben."

"A golgotai kereszt fensége fényében álljon mindnyájunk előtt, hogy áthassa gondolatainkat. Ha Krisztus áldozatáról gondolkodunk, szellemi képességeinket isteni erő eleveníti meg, és akaratunkat teljesen át tudjuk adni Teremtőnknek, hogy átformálja jellemünket."

Ellen G. White

BIK Könyvkiadó