Kedves Nancy!... - BIK Könyvkiadó
BIK Könyvkiadó
KosárKosár: üres

Kosara jelenleg üres

Refor- máció 500

Szerelem - házasság - család - nevelés Házasság - család Kedves Nancy!...

Kedves Nancy!...

Ár: 1 900 Ft

Kosárba
Nancy L. Van Pelt

Kedves Nancy!...

Egy megbízható tanácsadó egyszerű válaszai házasságról, szexről és gyermeknevelésről

  • Kiadó: Reménység Alapítvány
  • Kiadás éve: 2006
  • Kötés: ragasztott
  • Oldalszám: 328

Nancy Van Pelt tanácsadóként tevékenykedik és a családi életről írt könyveket. Az elmúlt 25 év során sok ezer levelet kapott, melyek valódi drámákat tárnak fel és érzékeltetik, micsoda feszültségekkel és mennyi traumával kell szembesülnünk napjaink felfordult világában. A levélírók között vannak átlagemberek és közismert személyiségek, akik szeretet nélküli házasságokról, szexuális problémákról, konfliktusokról, bántalmazásról, pornográfiáról, találkákról, elszökött gyermekek okozta kétségbeesésről, válásról, magányról, adósságcsapdáról és még sok minden másról beszélnek.

Nancy ilyen levelekből és a kérdésekre adott válaszokból szerkesztette ezt a könyvet, Madlyn Hamblin társszerző közreműködésével. Mindegyik fejezetben bizalmas családi történetek egy-egy csokrát találjuk – némelyik szomorú, mások vidámak, de mind rendkívül érdekes.
A „Kedves Nancy!...”-ben olvasható gyakorlati tanácsok és bátorítások révén választ kaphatunk a legintimebb kérdésekre is – továbbá ösztönzést arra, hogy jobban szeressünk, és tegyünk többet szeretteinkért.

A könyv felnőtt olvasók számára készült. A levelek nyíltan beszélnek a szexualitásról, ezért fiatalabbaknak nem ajánlható az olvasásuk.

BIK Könyvkiadó