Lejárt az idő? - BIK Könyvkiadó
BIK Könyvkiadó
KosárKosár: üres

Kosara jelenleg üres

Refor- máció 500

Irodalom - művészet - tudomány Tanulmányok Lejárt az idő?

Lejárt az idő?

Eredeti ár: 1 600 Ft19% Ár: 1 300 Ft

Kosárba
Somogyi Lehel

Lejárt az idő?

Kérdések és válaszok a világ végéről

  • Kiadó: BIK Könyvkiadó
  • Kiadás éve: 2006
  • Kötés: ragasztott
  • Oldalszám: 168

Lejárt az idő? Sokan riogatták már az emberiséget a "vég" beharangozásával. Napjainkra mintha valóban veszélybe került volna a Föld. Nem csillapodnak az ellentétek a nemzetek között, éhségek, járványok pusztítanak, gyakoribbak lettek a természeti katasztrófák. Neves kutatók az ökológiai rendszerünk összeomlását és egy új jégkorszak kezdetét jósolják. Nagy tömegeken lett úrrá a félelem.
Megfontoljuk-e a jövőért aggódók gondolatait, vagy inkább felejtsük el a globális méretű problémákat, és igyekezzünk a saját életünket boldogabbá tenni? Bízzunk abban, hogy a politikusok és a vallási vezetők megtalálják a kiutat? Ténylegesen merre tart a világunk? Földi aranykorszak vár ránk, vagy a "vég" felé közeledünk? Kinek van igaza e kérdésben, és mi a Biblia álláspontja? Tartanunk kell-e a "világvégétől"? Ha igen, hogyan készülhetünk fel rá? Mi lesz, és egyáltalán lesz e valami utána?

A szerző a természettudományok és a Szentírás segítségével keresi a választ ezekre a kérdésekre, miközben a tények feltárásán túl igyekszik reményt nyújtani az olvasónak.

BIK Könyvkiadó