Természetes gyógymódok enciklopédiája - BIK Könyvkiadó
BIK Könyvkiadó
KosárKosár: üres

Kosara jelenleg üres

Refor- máció 500

Egészséges életmód Természetes gyógymódok Természetes gyógymódok enciklopédiája

    Természetes gyógymódok enciklopédiája

Ár: 7 500 Ft

Kosárba
Dr. Agatha Thrash

Természetes gyógymódok enciklopédiája

A természet gyógyító ereje

  • Kiadó: Vajdaságért Alapítvány
  • Kiadás éve: 2023
  • Kötés: keményfedeles
  • Oldalszám: 588

Dr. Agatha Thrash egész életét annak szentelte, hogy az egészség gyakorlati és természetes megközelítése révén javítsa az emberek jólétét. A korbonctan szakértőjeként dr. Thrash számos könyvet írt a faszén, a vízgyógyászat és egyéb házi, illetve természetes gyógymódok jótékony hatásairól.
A Természetes gyógymódok enciklopédiája terjedelmes kötete rengeteg információt tartalmaz, amelyek Dr. Thrash többi könyvén, valamint saját és munkatársai többéves klinikai tapasztalatain alapulnak. A könyv hat fejezetre tagolódik: állapotok és betegségek, otthoni vészhelyzetek, természetes gyógymódok, gyógynövénykészítmények, táplálkozási információk és a kiegészítő információk.

Az első - Állapotok és betegségek című - szakasz teszi ki a könyv legnagyobb részét, és számos betegséggel kapcsolatban részletes útmutatóul szolgál. Olyan témákat ölel fel, mint az Alzheimer-kór, a rák, a szürke hályog, a bőrbetegségek, a pajzsmirigy-rendellenességek, a női állapotok, diabétesz, magas vérnyomás. Az ábécésorrendben szereplő, különféle állapotoknál esetismertetéseket, háttér-információkat, kiváltó okokat, valamint kezelési lehetőségeket találhatunk, beleértve a gyógynövénykészítményeket, hidroterápiás módszereket, a testgyakorlást, illetve számos diétás javaslatot.
A többi szakasz további hasznos ismereteket tár elénk, mint például a méhcsípések kezelése, kisebb otthoni vészhelyzetek, a hidroterápiás módszerek. alkalmazása, a különféle gyógynövénykészítmények javallatai, valamint a minket érintő betegségekben kerülendő vagy éppen jótékony hatású táplálékok.

Dr. Agatha Thrash 1955-ben lett orvos, miután diplomát szerzett a Georgia Egyetem Orvostudományi Karán. 1970-ben férjével, a belgyógyász dr. Calvin Thrash-sel együtt megalapították az Uchee Pines Intézetet, ami egy nonprofit, egészségneveléssel, valamint egészségmegőrzéssel foglalkozó intézmény. Egész karrierje, illetve az Uchee Pines Intézetben végzett munkája során azt kereste, hogyan javíthatna páciensei jóllétén természetes módszerek alkalmazásával, és az Istenbe vetett bizalom által.

Dr. Agatha Thrash magyar nyelven kapható könyvei:

A magasvérnyomás-betegség természetes gyógymódjai
Jó hír a cukorbetegségről
Természetes gyógymódok kézikönyve

Természetes gyógymódok gyermekeknek
Táplálékallergiákról egyszerűen
Faszenes kezelések
Reménység rákbetegeknek
Csábító mérgek
Vegetáriánus táplálkozás

BIK Könyvkiadó