Döntő bizonyíték - BIK Könyvkiadó
BIK Könyvkiadó
KosárKosár: üres

Kosara jelenleg üres

Refor- máció 500

Egészséges életmód Életmód-változtatás Döntő bizonyíték

Döntő bizonyíték

Eredeti ár: 6 900 Ft22% Ár: 5 400 Ft

Elfogyott
Dr. Neil Nedley

Döntő bizonyíték

áll rendelkezésünkre, hogy eredményesen vegyük fel a küzdelmet a betegségekkel, és elérjük a lehető legjobb egészséget a helyes táplálkozás és életmód segítségével

  • Kiadó: BIK Könyvkiadó
  • Kiadás éve: 2011
  • Kötés: tábla
  • Oldalszám: 542

Az első kiadás (fekete-fehér képekkel, sérült borítóval) elfogyott (4500,-)
A második kiadás (színes képekkel) elfogyott (5400,-)

A Döntő bizonyíték című könyv hihetetlen vállalkozás. Igen alaposan dokumentált, olvasmányos, megannyi hasznos információt tartalmazó gazdagon illusztrált könyv, és igen élvezetes olvasmány. Stílusa személyes hangvételű, mintha Dr. Nedley magával az olvasóval beszélgetne.

A KÖNYV CÉLJA
- hogy bemutassa a táplálkozás és más életmódtényezők egészségre gyakorolt hatását.
- hogy rávilágítson, hogyan előzhetők meg szinte teljesen, illetve hogyan kezelhetők bizonyos mindennapos (és néha egészen különleges) betegségek életmódváltoztatással gyógyszerek és mellékhatások nélkül.
- hogy megnyugvást adjon, és növelje az olvasó életszeretetét, elvezetve azon életmód-változtatásokhoz, melyek összhangban vannak az időtlen bibliai elvekkel és a modern tudomány elveivel egyaránt.
- hogy a benne közölt ismeretanyagot tudományos kutatásokra alapozza. Kiemelkedve a vélemények és divathóbortok világából szilárd, megbízható tényeket ismertet.
- hogy megbízható, jól dokumentált forrásról gondoskodjon, hogy hasznos, modern információkat nyújtson az egészségügyi dolgozóknak, és segítségükre legyen az emberek nevelésében.

BIK Könyvkiadó