Gyere Velem! - BIK Könyvkiadó
BIK Könyvkiadó
KosárKosár: üres

Kosara jelenleg üres

Refor- máció 500

Kereszténység - hitélet - tapasztalatok Keresztény élet Gyere Velem!

Gyere Velem!

Eredeti ár: 2 500 Ft12% Ár: 2 200 Ft

Elfogyott
Jim Hohnberger

Gyere Velem!

Többet szeretnél, mint egy vallás?

  • Kiadó: Olvasók Háza
  • Kiadás éve: 2014
  • Kötés: ragasztott
  • Oldalszám: 224

Isten biztonságban kivezet a világ kínálta zavaros labirintusokból.

A könyv nem a keresztény élet elméleti alapjait próbálja újra rajzolni, hanem a gyakorlati Krisztus-követés mai útját keresi és találja meg.

Te vársz Istenre, vagy Isten vár Rád?

– Gyere Velem!
– Hová? Merre? – kérdezhetjük a cím után.
A válasz különös: A vallások zavaros dzsungeléből a hit keskeny útjára, Jézushoz. Ez Jim Hohnberger válasza, amit tapasztalataiból, a maga, a családja és a barátainak élethelyzeteiből szűrt le, átlépve minden vallási, társadalmi, faji előítéletet: „Ha Isten ereje áramlik át rajtam, ragyog az életem. A tiszta evangélium nem másról tesz bizonyságot, mint az Istenhez való tartozásról (Gal 2,20) és a létezésről Isten lehelete által (1Móz 2,7). Ez azt jelenti, hogy Isten lehelete áramlik szét bennem, és „jóságot, becsületességet és igazságot” teremt ott, ahol nem volt semmi azelőtt (Ef 2,10; 5,9). Ez a tanulás szükséges az életemben, és amit nyújt nekem az élet, a halál és Krisztus feltámadása (Róm 6).
A tiszta evangélium kiszabadít a labirintusaimból, leveszi a régi terheket a vállamról és megszabadít a saját problémáimtól. Egy szoros, poros, régi ajtóhoz vezet, ahova csak kevesen merészkednek.”
Ez a könyv az élet-kereszténység hittana, csak annak nem ajánljuk, aki az élő kereszténység helyett a holt vallások foglya akar maradni. A könyv viszont útikalauz lesz mindazoknak, akik a 21. században a hit útján Jézussal kívánnak járni.

BIK Könyvkiadó