Immunkalauz - BIK Könyvkiadó
BIK Könyvkiadó
KosárKosár: üres

Kosara jelenleg üres

Refor- máció 500

Egészséges életmód Táplálkozás Immunkalauz

Immunkalauz

Ár: 2 490 Ft

Kosárba
Tóth Gábor

Immunkalauz

Táplálkozás és immunvédelem

  • Kiadó: Pilis-Vet Életmód Bt.
  • Kiadás éve: 2020
  • Kötés: ragasztott
  • Oldalszám: 288

Olvasson bele! Olvasson bele!

Az immunrendszer ma a legaktuálisabb témakör, és Bio Gabi rendhagyó módon tálalja. Szó esik mikrobiomról, pre- és probiotikus étkezésről, antioxidánsokról, vitaminokról és nyomelemekről, szuperélelmiszerekről, gyógynövényekről, huminanyagokról, méhészeti termékekről, gyógygombákról és számtalan újonnan felfedezett fitonutriensről.

Konkrétumokban bővelkedő, tartalmas ismeretterjesztő irodalmat tart kezében az olvasó. Az immunrendszeri folyamatok étkezési összefüggéseiről sok helyen lehet olvasni, azonban ez a kötet más. Az alapismeretek mellett felvonultatja a növényi alapanyagok és vegyületek széles palettáját, neveikkel, élettani hatásaikkal, biológiai szerepükkel együtt.
Segítséget kaphatunk a mindennapi menü összeállításával, a konyhatechnikával és az étrend-kiegészítők használatával kapcsolatosan. Emellett az életmód egyéb területei is előkerülnek, például a bőrvédelem, az aromaterápia, a melatonin szerepe, a sport és a stressz.
Számtalan újdonságot, titkot, gyakorlati útmutatást is elrejtett Bio Gabi a kötetben, miközben az élelmiszertudomány szerteágazó világában kalauzol bennünket.
Nagy merítésű a tartalmi rész: informatív és izgalmas információk, meglepő tények, új kutatási eredmények, ok-okozati összefüggések, motiváló tanácsok és elgondolkodtató következtetések – így lehet jellemezni lakonikus tömörséggel a könyvet. Kívánunk jó utazást az immuntámogató táplálkozás korunkban kétségtelenül nagy érdeklődésre számot tartó univerzumában!

A kiadvány részletes tartalomjegyzéke megtekinthető felül, az "Olvasson bele!" linkre kattintva.

BIK Könyvkiadó