Kína - tanulmány - BIK Könyvkiadó
BIK Könyvkiadó
KosárKosár: üres

Kosara jelenleg üres

Refor- máció 500

Egészséges életmód Életmód-változtatás Kína - tanulmány

Kína - tanulmány

Eredeti ár: 4 900 Ft10% Ár: 4 400 Ft

Elfogyott
T.Colin Campbell PhD–Thomas M. Campbell

Kína - tanulmány

Megdöbbentő felismerések a táplálkozással, az egészség és az egészséges testsúly megőrzésével kapcsolatban

  • Kiadó: Park Kiadó
  • Kiadás éve: 2012
  • Kötés: keménytáblás
  • Oldalszám: 483

Olvasson bele! Olvasson bele!

A Kína-tanulmány, a világ mindeddig legátfogóbb táplálkozástudományi felmérése világosan és közérthetően mutatja be, milyen összefüggés van a táplálkozás és a leggyakoribb betegségek – szívbetegség, elhízás, cukorbetegség, rák és autoimmun betegségek – között. Szerzője, Dr. T. Colin Campbell, a Cornell Egyetem professzora, miközben számtalan táplálkozással kapcsolatos tévhitet és mítoszt oszlat el, rengeteg hasznos és megszívlelendő tanáccsal szolgál. Nemcsak a szakembereknek, de főként és elsősorban a széles nagyközönségnek.

Napjainkban egyre több szó esik az egészségi állapotról, a betegségekről és megelőzésükről. Az Egyesült Államokban, mely egészségügyi ellátásra világviszonylatban a legtöbbet költi, a lakosság kétharmada túlsúlyos, a cukorbetegek száma meghaladja a 15 milliót. De nem jobb a helyzet a világ más országaiban, így Magyarországon sem. A szívbetegség ma is ugyanolyan nagy számban szedi áldozatait, mint 30 évvel ezelőtt. A rák elleni harc, mely az 1970-es években kezdődött, jócskán mutatott fel eredményeket, a rákos megbetegedések száma mégis évről évre nő. Egyre több gyógyszert fogyasztunk, remélve, hogy ezzel helyreállíthatjuk egészségünket.
Pedig egészségünk elsősorban a táplálkozásunktól függ: attól, hogy mit eszünk reggel, délben és este.
A táplálkozástudomány legfrissebb eredményei megcáfolhatatlanok. Aki változtat az étrendjén, az drasztikusan csökkentheti a rák, a szívbetegségek, az elhízás és a cukorbetegség kockázatát.

„A táplálkozástudományban mindenki dr. Campbell vállán áll, ő ennek a területnek vitathatatlan óriása. Könyve egyike a legfontosabb műveknek, melyeket valaha a táplálkozásról írtak – elolvasása életmentő lehet.” Dean Ornish, MD

„Akit érdekel a járványos méretű elhízás, a saját egészsége, valamint a nyugati táplálkozás megrendítő környezeti, illetve szociális hatásai, bölcs és gyakorlatias megoldásokra lel Dr. Campbell Kína-tanulmányában.” Robert Goodland
vezető környezeti tanácsadó, World Bank Group

 

BIK Könyvkiadó