A nagy reménység - BIK Könyvkiadó
BIK Könyvkiadó
KosárKosár: üres

Kosara jelenleg üres

Refor- máció 500

Kereszténység - hitélet - tapasztalatok Idők - jelek - események A nagy reménység

A nagy reménység

Ár: 600 Ft

Kosárba
Ellen G. White

A nagy reménység

A jó és a rossz küzdelmének leleplezése: Ki lesz a győztes?

  • Kiadó: Advent Kiadó
  • Kiadás éve: 2013
  • Kötés: ragasztott
  • Oldalszám: 127

A remény élteti az embert — milyen gyakran mondjuk ezt. Sajnos, gyakran el is veszítjük reményünket, mivel látjuk a körülöttünk levő világ ridegségét, a híreket a háborúságokról, gyógyíthatatlan betegségekről, a természet fékezhetetlen megnyilvánulásairól, a növekvő gonoszságról. Mit mond minderre Isten? A nagy reménység c. kötet végigvezet minket attól fogva, hogy a rossz, a bűn bejött világunkba, egészen addig, amikor is Isten hatalmából és szeretetéből végleg távozik majd. A könyv üzenete: mindnyájan élhetünk abban a reménységben, hogy Istennél van a megoldás, aki jó véget és nem rosszat gondolt el nekünk.

Ez a kis kötet leleplező bepillantást nyújt a jó és gonosz küzdelmébe.  Napjaink világát szemlélve úgy tűnhet, mintha a gonosz állna nyerésre. Drámai végkifejlethez közeledik az évezredek óta tartó kozmikus konfliktus.
Ma azonban még mindig van arra lehetőség és idő, hogy bárki a jó, a győztes oldalra álljon. Kétség kívül Jézus Krisztus a győztes. Ő, aki a mennynek az ember iránt kifejezett szeretete, aki nemcsak egyszer jött el közénk, aki megígérte, hogy vissza fog jönni.
A kötet feltárja azoknak az elszánt küzdelmét, akik Krisztus mellett foglaltak állást a történelem viharaiban, és akár az életüket is odaadták a Jézus iránt érzett viszont-szeretetért, és a biztos jövendő ígéretért, "mintha látták volna a láthatatlant".
A Szentírás pontosan idézett szakaszaira hivatkozva a szerző előzetes képet ad a "végső" küzdelem jeleneteiről, a sokszor felületesen ismert háttérről, és arról, hogy az Isten szándéka szerint mi készül a bűnbe, a naponkénti szélmalomharcba belefáradt, de élő hitű ember számára. 

BIK Könyvkiadó