Közösség - BIK Könyvkiadó
BIK Könyvkiadó
KosárKosár: üres

Kosara jelenleg üres

Refor- máció 500

Kereszténység - hitélet - tapasztalatok Hitélet Közösség

Közösség

Eredeti ár: 600 Ft17% Ár: 500 Ft

Kosárba
Sonnleitner Károly

Közösség

  • Kiadó: BIK Könyvkiadó
  • Kiadás éve: 2009
  • Kötés: ragasztott
  • Oldalszám: 80

Hogyan válhat emberek csoportja valódi közösséggé? Ha nem igazán mély, nem is igazán tartalmas kapcsolatok jellemzik a csoport tagjait, vagy ha a „kapcsolat” csupán az istentiszteleti alkalmakra korlátozódik, ez semmiképpen nem felel meg a krisztusi kívánalomnak.

A Szentírás szerint a közösség az öröm forrása. Közösség Istennel, és közösség azokkal, akik Istenre találtak: így egymás hite által épülő, tapasztalataikban kiteljesedő emberek közösségének lehetünk részesei.
Jézus Krisztus eljött, megkeresett minket ott, ahol élünk. Ebben a sötét, borongós világban, az elmúlás világában megjelent Isten Fia, hogy közösségbe hívjon magával. Hogy megmutassa: ebben a közösségben van az emberi élet értelme, célja, ebben a közösségben élhetünk teljes életet.

Könyvünk az Igében bemutatott és felajánlott közösség alapjára, megvalósulásának lehetőségeire és akadályaira rámutatva arról is szól, mivel nem vállalhatunk közösséget, és milyen közösség az, amelyre valóban szükségünk van, amelynek létrejötte sorsdöntő számunkra.

BIK Könyvkiadó