Ómega - BIK Könyvkiadó
BIK Könyvkiadó
KosárKosár: üres

Kosara jelenleg üres

Refor- máció 500

Kereszténység - hitélet - tapasztalatok Idők - jelek - események Ómega

Ómega

Eredeti ár: 800 Ft25% Ár: 600 Ft

Kosárba
Lewis R. Walton

Ómega

  • Kiadó: BIK Könyvkiadó
  • Kiadás éve: 2018
  • Kötés: ragasztott
  • Oldalszám: 120

Olvasson bele! Olvasson bele!

1900. január 1. – a századforduló első napja. A világ viszonylagos békességben élt, a jövőt illetően pedig tele volt reménységgel. Az adventista egyházon belül viszont egy veszedelmes hitehagyás kezdett kibontakozni: az egyház legragyogóbb elméi, legkarizmatikusabb egyéniségei készültek aláásni a közösség alapvető hitelveit, hogy ezáltal magukhoz vonják a legjobb képességű embereket. Ellen White az alfa jelzővel illette ezt a folyamatot, és figyelmeztetett arra, hogy el fog következni egy még nagyobb bukás – az ómega.

Lehetséges, hogy napjaink egyháza – inkább belső, mint külső kényszer hatására – éppen most is efelé sodródik? Léteznek olyan jó felismerhető párhuzamok és biztos iránymutatások amelyek a hívőt a viharból a biztonságos kikötő felé kormányozhatják? Szükségünk van-e „új világosságra” az alapvető hitelveket illetően, vagy elegendőek azok, amelyek már kiállták az idők próbáját? Ezeken felül pedig a legfontosabb kérdés: van-e biztosíték arra, hogy az egyház túl fogja élni ezt a válságidőszakot?
E kötetben válaszokat találunk mindezen kérdésekre. Bátran állíthatjuk: ha valaha időszerű és fontos könyvre volt szükségünk, ez a kötet ilyen.

BIK Könyvkiadó